ja nisam haArec moje ime je marko rodjen sam u nis (pored nis jedno selo) pravi seljak srbija, nekada sam ziveo u nemacku,nisam ni JS proucavao sam davno sa JS bibliju te znam dosta stvari o njima a i svidja mi se njihova nauka.... zasto i kako licno seljacki ego na visini...
sve ostalo sam izmislo i lagao ....ima dostaaaaa onih koji sipatiziraju JSe a nisu JS i neki od njih pisu kao JS ili se predstavljaju kao JS...
ili bi voleli da su JS.... a ima i onih koji se tako predstavljaju samo da bi ocrnili JSe.... a ja sam jedan od onih simpatizera

Sobzirom da nistra nisam postigo time vracam povlacim sve sve .... moje tvrdnje, pisanja i etc....
I priznam LAGO SAM.... jesam nesto dobro doprineo JSma- NE nisam, jesam nesto ocrnio JSe -ne nisam
Da meni neko kaze znam tipa sa nick: haArec se predstavljao kao JS i pisao to sta je pisao i LAGAO....
Moj odgovor je: takvih ima po Internetu i uzivo koliko god zelis. Takvi nemogu nauditi ni Organizaciji ni pojedinacno JS pa cak ni mnogim interesentima......
Mozete dati
slobodno ovu izjavu Bilo kojem JS , a üta ce oni reci na to ..... vec predpostavljate

e sada i od sada DANAS: pisacu sa tim nikokom seljak svuda......
Molim admina da mi zamjeni nik na: seljak -hvala
Jesteli sretni? jeste li zadovoljni? jeste siti ? jeste mirniji? jeste se obradovali?
ja sam Crnac iz afrike , ja sam kinez , ja sam Japanc iz Tokio, ja sam Meksikanac...itd
jao vama jer SVAKO od ovih vas razbija kao malo djete zracni balon
Toliko ste jaki da vas svaki crnac ,kinez, afrikanac , japanac moze demantirati ...

Bas svaki svaki koji se malo pozabavi hebrejskim jezikom.
Zahvaljujem Jehovi Bogu sta ima puno jako puno ovakvih kao ovde kojima jako jako veoma jako smjeta ako neki JS zna hebrejski.
VI ste (verovali ili ne) meni podigli vjeru , pocev sa foruma hr , jeste jeste bas vi svi ste ucvrstili moj pocetak svjesno ili ne, zato vam se zelim i ovom prilikom zahvaliti - Naravno najveca Zahvala je Jehovi Bogu i ime njegovog Sina Isusa Hrista. Ali i vama jer ste zaista imali veliki udjeo pogotovu ono kako rece neko: "Mjedeni Mjesec"
Pozdrav smima koje znam i koji me znaju i koji ne ...
PS mozda nekom ko cita ovde zatreba:
Hebrejska Biblija Latiničnim Pismom (Transkripcija)
https://tanah44.wixsite.com/tanakh-transcription/hbl