Spamer
Guest
|
 |
« on: April 15, 2012, 11:38:27 AM » |
|
Topik za spamanje 
|
|
« Last Edit: April 15, 2012, 08:51:51 PM by mali šime »
|
|
|
|
|
Jana
Početnik

...život je ljep
|
 |
« Reply #1 on: April 15, 2012, 06:54:14 PM » |
|
Ajme čirilica, kome se da čitati čirilicu....u svakom slučaju dobrodošao 
|
|
|
|
|
|
|
betelac
Početnik

|
 |
« Reply #2 on: April 15, 2012, 08:10:20 PM » |
|
he he, frajer reklamira moskovske prostitutke svih kalibara  mislim da administrator neće dijeliti tvoju dobrodošlicu 
|
|
|
|
|
|
|
poelbuster
Početnik

|
 |
« Reply #3 on: April 15, 2012, 08:35:15 PM » |
|
Ovo je jedan bot ,automatski se registruje i stavlja postove. Već nekoliko sam video ali ih je admin pravovremeno sklonio.Izgleda da nam je admin danas na pauzi. U svakom slučaju ruke dalje !
|
|
|
|
|
|
|
mali šime
|
 |
« Reply #4 on: April 15, 2012, 08:53:08 PM » |
|
Topik za spamanje  So, be it!  pretvorimo ovo u topik o neobaveznom čavrljanju 
|
|
|
|
Istina će vas osloboditi.
|
|
|
poelbuster
Početnik

|
 |
« Reply #5 on: April 15, 2012, 10:21:46 PM » |
|
Hmmm ja bih rado čavrljao i obavezno i neobavezno ali nikako da nam dođu giganti kao što je moj (i vaš) prijatelj Harec.
|
|
|
|
|
|
|
sivko5
Početnik

|
 |
« Reply #6 on: April 16, 2012, 07:13:39 PM » |
|
Hmmm ja bih rado čavrljao i obavezno i neobavezno ali nikako da nam dođu giganti kao što je moj (i vaš) prijatelj Harec.
Gigant Harec sad maže rižu na mlijeku... 
|
|
|
|
|
|
|
seljak
Početnik

|
 |
« Reply #7 on: April 23, 2012, 03:34:04 PM » |
|
Gigant Harec sad maže rižu na mlijeku...  Gigant  pa jos riza na mleko  hajmo malo ozbiljije: Imao bih neka pitanja al neznam gde da ih postavim.....?
|
|
« Last Edit: April 23, 2012, 03:36:21 PM by haArec »
|
|
|
|
|
mali šime
|
 |
« Reply #8 on: April 23, 2012, 03:41:59 PM » |
|
Gigant  pa jos riza na mleko  hajmo malo ozbiljije: Imao bih neka pitanja al neznam gde da ih postavim.....? pa dobrodošao nam  ako se pitanja tiču nekih topika koji su već otvoreni stavi tamo. Ako ne, otvori novi topik u forumu "Općenite rasprave"
|
|
|
|
Istina će vas osloboditi.
|
|
|
seljak
Početnik

|
 |
« Reply #9 on: April 23, 2012, 03:44:24 PM » |
|
pa dobrodošao nam  ako se pitanja tiču nekih topika koji su već otvoreni stavi tamo. Ako ne, otvori novi topik u forumu "Općenite rasprave" Ok hvala, a ovaj topik je za??? Spamovanje? 
|
|
|
|
|
|
|
seljak
Početnik

|
 |
« Reply #10 on: April 23, 2012, 08:08:54 PM » |
|
mozda kazem mozda bi najbolje bilo da otvorim temu: haArec pita, ili slicnog naziva  ??
|
|
|
|
|
|
|
poelbuster
Početnik

|
 |
« Reply #11 on: April 23, 2012, 08:16:45 PM » |
|
Da znaš da je dobra ideja,uvek te nešto gnjavimo ajde ti malo nas  Pošto si ti u svetu Jehovinih svedoka poznat bilo bi lepo da pozoveš i ljude kao što je RisBG i ostale sa foruma Jehovinih svedoka. Pošto nemamo šta da tajimo bilo bi lepo da možemo ovde otvoreno pričati. I o mom blogu možemo ovde do mile volje.Svaki post ako hoćeš da stavimo pod lupu i da kažete šta vam se ne sviđa a onda zajedno da rešimo.
|
|
|
|
|
|
|
seljak
Početnik

|
 |
« Reply #12 on: April 23, 2012, 09:10:58 PM » |
|
Da znaš da je dobra ideja,uvek te nešto gnjavimo ajde ti malo nas  Pošto si ti u svetu Jehovinih svedoka poznat bilo bi lepo da pozoveš i ljude kao što je RisBG i ostale sa foruma Jehovinih svedoka. Pošto nemamo šta da tajimo bilo bi lepo da možemo ovde otvoreno pričati. I o mom blogu možemo ovde do mile volje.Svaki post ako hoćeš da stavimo pod lupu i da kažete šta vam se ne sviđa a onda zajedno da rešimo. za Ris BG i ja ga retko cujem tj nesto njegovo procitam Ko bi znao gde je taj sada??? Kako se brzo pojavi tako brzo i nestane ...... Tvoj blog sam nakratko jednu stranicu pogledao , vise mi je ineresatnija blog od mali sime mada svih tih materijala ima na nemackom jeziku , al na HR jezik je jedan od opsirnijih .....
|
|
|
|
|
|
|
|